İsmail Ebuliz İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : (0486) 617 14 03
WEB https://cizreismailebulizortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CUDİ MAH. EBUL İZ CAD. NO 12A CİZRE / ŞIRNAK
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlamak;kişisel ve insanlık ilişkileri ile ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir. Gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile ilçemizin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmaktır.
MİSYON : Kendisine ve ülkesine karşı sorumlu;inanan,okuyan,araştıran,analiz ve sentez yapabilen,düşüncelerini özgürce ifade edebilen,bilgili,becerikli,kendisine güvenen bireyler yetiştirmek;gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan,dürüst paylaşımcı,mutlu,çevreye duyarlı çocuklar yetiştirmek:yönetici öğretmen personel öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede örnek bir ’’model okul’’ olmaktır.
BAŞARILAR : 2016-2017 Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması İl ve İlçe Birinciliği 2017-2018 Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması İl ve İlçe Birinciliği

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : 07.00-17.50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Cudi Mah. Ebul-iz Caddesi No:12/A ŞIRNAK/Cizre
Yerleşim Yeri : Cudi Mah. Ebul-iz Caddesi No:12/A ŞIRNAK/Cizre
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Bocce, Atletizm takımları ile okulsporları kapsamında katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :